Home > Lunch&Learn

Lunch&Learn

 

Werk jij in het ruimtelijk domein of zou je dat graag willen?
En heb je zin om samen met (andere) vergunningverleners, Wabo casemanagers, toezichthouders, inspecteurs en coördinatoren te leren en in gesprek gaan over de status van de Omgevingswet, duurzaamheid, energie en citymarketing? 

 

Kom dan naar de tweede InterWork Lunch & Learn op vrijdag 10 mei in het prachtige Koetshuis de Haar in Haarzuilens (vlakbij Utrecht). Laat je inspireren en ga naar huis met leerzame inzichten, nieuwe ideeën en energie. Lees hier alles over de succesvolle eerste editie.

Sprekers

De gedreven sprekers delen graag hun kennis met je tijdens verschillende energieke masterclasses:

  • Omgevingswet 
    Door Jan Loogman word je bijgepraat over de stand van zaken van de Omgevingswet: "Waar staan we nu? En waarom zou je wachten tot de invoering en niet nu al starten? Zie je er tegen op of omarm je de Omgevingswet?"      
  • Duurzaamheid & energie
    Tommie Valkenburg is altijd bezig met het ombuigen van maatschappelijke issues naar kansen en bespreekt duurzaamheid en energie: "Hoe komen we tot elkaar vanuit de overheid, het bedrijfsleven, educatie en de burger? Wat zijn de toekomstige uitdagingen en kansen?"
  • Citymarketing
    Citymarketing… dat zijn toch vooral gladde verkooppraatjes? Of komt er meer bij kijken? Het antwoord kun je raden, Roeland Tameling daagt je uit om zelf ook parttime citymarketeer te worden. 

Programma

09.30 uur Inloop 
09.45 uur Welkom 
10.00 uur Masterclass Omgevingswet: waar staan we nu? 
10.55 uur Masterclass Duurzaamheid & energie 
11.50 uur Pauze  
12.05 uur Masterclass Citymarketing 
13.00 uur Lunch 
13.30 uur Einde

 

Locatie

Koetshuis de Haar ligt bij het grootste kasteel van Nederland: Kasteel de Haar Utrecht. De indrukwekkende stijltuinen en het prachtige landschapspark maken het tot een unieke plek, centraal in Nederland. Het is maar 10 minuten rijden vanaf Utrecht en 25 minuten vanaf Amsterdam en parkeren is gratis. Bekijk hier de details. Met het OV ook gemakkelijk te bereiken.

Informatie

Mocht je vragen hebben dan kun je mailen naar evenementen@interwork.nl of contact opnemen met jouw adviseur

Deelname

Wil je graag naar onze Lunch & Learn komen? Geef dan hieronder jouw wens tot deelname door. 
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Wens tot deelname Lunch & Learn

* Verplicht veld