1
Home > Nieuws > Gemeente Rotterdam wint prijs voor eerste Digitale Balie

Gemeente Rotterdam wint prijs voor eerste Digitale Balie

Juni 2021

Prachtig voorbeeld van aanpassing binnen de gemeente!

Al jaren werken professionals van InterWork voor de Gemeente Rotterdam. Onze professionals bieden ondersteuning op de juridische afdeling en op de afdeling Bouw & Woningtoezicht. Naast deze ondersteuning hebben onze professionals ook een aandeel in de ontwikkelingen en verbeteringen op deze afdelingen de afgelopen jaren.

Wij hopen nog lang door te gaan met deze samenwerking en feliciteren de gemeente Rotterdam met het winnen van de Actualiteitstrofee 2021. Een prachtig voorbeeld van hoe om te gaan met de maatregelen en ontwikkelingen van het afgelopen jaar. De gemeente heeft de Actualiteitstrofee van de GemeenteDelers 2021 gewonnen in de categorie corona voor de digitale balie. Tijdens de coronacrisis is snel en goed ingespeeld op het gemis van contact door de gemeente en dit hebben zij zo goed gedaan dat zij hiervoor de Actualiteitstrofee hebben gewonnen.

Er worden nog dagelijks verbeteringen en uitbreidingen doorgevoerd binnen de digitale balie. Zo kunnen inwoners van Rotterdam zich identificeren met digiD, betalingen doen en op een veilige manier bestanden uitwisselen.

Het gehele artikel is hier terug te lezen >
Meer over werken bij InterWork >

Delen via: