1
Home > Nieuws > Geslaagde eerste editie Open Days Arnhem

Geslaagde eerste editie Open Days Arnhem

Maart 2017

Op vrijdag 17 maart was het zover: de eerste editie van de InterWork Open Days. Een geslaagde middag op ons kantoor in Arnhem waarbij alle bezoekers een beeld kregen van de organisatie achter InterWork én de mogelijkheden voor hen persoonlijk. Na een ronde van ‘meet-ups’ is duidelijk met welk doel iedereen naar Arnhem is gekomen. De één onderzoekt de mogelijkheden tot samenwerking, de ander zoekt momenteel een nieuwe baan en weer een ander wil graag weten wat de werkwijze van InterWork precies inhoudt.

Professionals presenteren hun werkervaring

Pim en Indira gaven een presentatie over hun rol als InterWork Professional. Want wat maakt het werk van een InterWork Professional zo uitdagend en wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden? Een verhaal dat aanslaat, gezien het aantal vragen na afloop. 

 

Reacties

‘Ontzettend leuk om op deze manier jullie bedrijf te leren kennen’ reageerde een van de bezoekers tijdens de afsluitende borrel. Een ander: ‘Ik kende jullie al, maar vond het wel weer eens tijd om bij te praten’. Het kenmerkt ook de samenstelling van de groep: een aantal nieuwe mensen die uit nieuwsgierigheid zijn gekomen, maar ook een aantal oude bekenden die graag weer eens wilden bijpraten.

Naast de positieve reacties van de bezoekers, kijken organisatoren Hans van der Kroft en Sebas Mijnhijmer ook terug op een geslaagde middag: “Eigenlijk is dit niet ons dagelijkse werk, het organiseren van een Open Dag, maar het geeft veel energie om te zien dat deze eerste dag erg goed is verlopen. Van de ontvangst, de persoonlijke koffiebekers, tot aan de bedankjes via de post!”

 

Vervolg

Op 12 mei staat de volgende editie gepland. Dan is ons kantoor in Amsterdam aan de beurt. De inschrijving is geopend en we hopen ook hier weer enthousiaste bezoekers te mogen ontvangen. Schrijf je hier in voor de komende editie.

 

Delen via: