1
Home > Nieuws > Het leven van een InterWork Professional

Het leven van een InterWork Professional

Oktober 2017

Dit blog geeft een inkijkje in het leven van een InterWork Professional. Ik krijg dagelijks allerlei vragen over mijn functie. Voordat ik hier verder op in ga, zal ik mij eerst kort voorstellen.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Tamara Roemloes-Leysner. Ik ben 36 jaar, een echtgenote, moeder van twee pubers, verhuurconsulent bij woningcorporatie Portaal (interim) en sinds januari 2016 een InterWork Professional Woningcorporaties.

 

Afwisseling & ontwikkeling!

Wat houdt het leven van een InterWork Professional in? Een InterWork Professional is iemand die over specifieke kennis beschikt. Kortom, een vakspecialist. De opdrachten die een professional doet, zijn van tijdelijke aard en verschillen qua duur en inhoud. Ik krijg vaak vragen over de reistijd en de onzekerheid die dit werk met zich meebrengt. Geen vaste functie en vaste werkplek. Vind ik het erg? Nee! Mijn motto is: wie wil leren moet investeren!  De afgelopen jaren heb door de vele opdrachten verschillende functies bekleed bij meerdere woningcorporaties. De ene dag ben ik bezig met het verhuren van een woning en de andere dag ben ik in gesprek met een woningzoekende vanwege een geplande ontruiming of een woonnoodsituatie. Als professional heb je dagelijks te maken met verschillende mensen met elk een eigen situatie en verhaal. De sector vind ik boeiend en de diversiteit maakt elke dag anders. Door de opgedane kennis en ervaring ben ik nu breed inzetbaar op het gebied van wonen binnen deze sector. Dit levert een opdrachtgever direct meerwaarde op. Een kijkje nemen in andermans keuken blijft hierdoor een leerzame ervaring.

 

Waarom InterWork?

Waarom een professional bij InterWork? Er zijn toch genoeg detacheringsbureaus die professionals bemiddelen. InterWork gaat verder dan het bemiddelen en richt zich ook op de professional zelf. Bij InterWork draait het om mensen. Er is volop ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Onlangs heb ik via InterWork mijn diploma Masterclass Persoonlijk Leiderschap behaald. Deze opleiding heeft een positieve bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Door deze investering ontstaat er een win-winsituatie, het levert alle betrokken partijen meerwaarde op. Dit alles maakt het werken bij InterWork zeer interessant en uitdagend.

 

Interesse?

Mijn verhaal is een maar een tipje van de sluier. Heeft het jouw interesse gewekt en herken jij jezelf in het profiel van een InterWork Professional (Woningcorporaties)? Neem dan contact op met  Sander Rosendaal via sander.rosendaal@interwork.nl of op 06-46721221.

Delen via: