1
Home > Nieuws > IP-avond Houten

IP-avond Houten

November 2021

Geweldig om weer samen te zijn! Deze week kwamen wij in Houten bijeen met alle InterWork Professionals tijdens de welbekende ‘’IP-avond‘’. Een avond waarbij gezelligheid, inspiratie en waardering centraal staan voor de professionals die zo bepalend zijn voor ons InterWork-DNA. InterWork is groeiende wat resulteerde in een volle en enthousiaste zaal.

Gastspreker Michael Kortekaas, bekend als het gezicht van NPO3’s Hunted, nam ons mee in een krachtig verhaal. Hierbij lag nadruk op energiemanagement, mentale (veer)kracht en duurzaamheid om tot een groter geluk te komen, zowel privé als qua werk. Mooie inzichten voor eenieder om mee aan de slag te gaan want ‘Dat wat je doet, daar word je goed in!’, aldus Michael Kortekaas. Naast de sessie was er tijdens het diner en de borrel alle ruimte om ontspannen bij te praten. Wij kijken al uit naar het volgende samenkomen voor onze jaarlijkse kerstborrels.

Zien wij jou ook bij de volgende IP-avond?

Wil jij graag aan het werk bij een gemeente op het gebied van bouw- en woningtoezicht, juridisch of milieu? Of past een functie bij een woningcorporatie met het specialisme wonen, vastgoed of financiën beter bij jou? Wij hebben die leuke baan of tijdelijke opdracht al voor je gevonden! Bekijk hier onze vacatures, solliciteer direct en misschien ben jij dan wel bij de volgende editie!

Delen via: