1
Home > Nieuws > IP-avond Utrecht

IP-avond Utrecht

November 2022

Uitzicht over de Utrechtse skyline vanaf de hoogste etage bij Van Der Valk Utrecht. Dat was het decor voor de tweede 'IP-avond' van 2022. Ook deze avond mochten wij weer extra stoelen bijzetten voor nieuwkomers in de groeiende InterWork-familie. De avond begon als altijd met gezellig bijpraten onder genot van een lekker diner. Naast een fraaie bourgondische setting in de Skylounge hadden collega’s Kay en Michiel gezorgd voor een workshop Personal Branding. Hoe positioneer je jezelf goed terwijl je toch authentiek blijft? Margriet Weehuizen nam ons mee in een les hoe het beste uit jezelf te halen. Dit door bewustwording van je kwaliteit, talent, passie en kernwaarde om jezelf tot een 'sterk merk' neer te zetten. Waardevolle inzichten in een inspirerende workshop.

De IP-avond is een van de mooie extra’s van werken als InterWork Professional. Werk jij voor een woningcorporatie of bij de overheid en ben je nieuwsgierig welke overige extra's wij onze professionals meegeven? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via https://www.interwork.nl/onze-mensen/

Zien wij jou ook bij de volgende IP-avond?

Wil jij graag aan het werk bij een gemeente op het gebied van bouw- en woningtoezicht, juridisch of milieu? Of past een functie bij een woningcorporatie met het specialisme wonen, vastgoed of financiën beter bij jou? Wij hebben die leuke baan of tijdelijke opdracht al voor je gevonden! Bekijk hier onze vacatures, solliciteer direct en misschien ben jij dan wel bij de volgende editie! 

Delen via: