1
Home > Nieuws > Mooie tweede editie Open Days Amsterdam

Mooie tweede editie Open Days Amsterdam

Juni 2017

Na de primeur van de Open Days in Arnhem, waren de verwachtingen hooggespannen: kunnen we in Amsterdam de geslaagde eerste editie in Arnhem evenaren? ‘s Ochtends kwam de regen met bakken uit de hemel maar na regen komt zonneschijn. Op het moment dat wij de deuren van kantoor Amsterdam openden voor de bezoekers, brak de zon door.

 

Open huis

Op vrijdag 12 mei openden wij onze deuren voor iedereen die kennis wilde maken met InterWork, wat een leuke gemêleerde groep bleek: professionals die op zoek zijn of waren naar een opdracht of baan, professionals die al aan InterWork verbonden zijn en oude bekenden. Er was veel ruimte voor persoonlijke kennismaking in het programma. Tijdens de Meet Ups bijvoorbeeld, werden er veel vragen gesteld over de mogelijke opties qua samenwerking met InterWork en ontstonden er interessante gesprekken en boeiende discussies. Ook gaven Pascal en Sanne met enthousiaste presentaties een kijkje in de keuken van de InterWork Professional.

 

Positief

Via Facebook ontvingen we een heel positieve reactie van één van de bezoekers: ‘Ik vond het een leuke en nuttige open dag! Leuke gesprekken gevoerd en nog leuker was dat ik twee oud-collega's tegenkwam. Bedankt InterWork!’

 

Toekomst

In de winter zullen er weer nieuwe edities van de Open Days worden georganiseerd. Dus houd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten.

 

Delen via: