1
Home > Nieuws > Summer Event 2020

Summer Event 2020

November 2020

In september heeft het InterWork Summer Event plaatsgevonden op een evenemententerrein nabij Zoelen. Met uiteraard passende maatregelen hebben we enorm genoten met z’n allen. Het InterWork Summer Event wordt jaarlijks georganiseerd voor ál onze professionals. Of je nu als werknemer in dienst bent of je bent ZZP-er, bij het Summer Event van InterWork is iedereen welkom!

Na de ontvangst met koffie/thee en een heerlijke punt appeltaart begon het actieve gedeelte. Om van de Betuwe te genieten zijn een aantal mensen de TukTuk ingesprongen voor een mooie rit. Aangezien er maar een aantal mensen in konden zijn er ook een aantal mensen met een elektrische step de omgeving gaan verkennen.

Voor de gematigde thrillseekers is er een mooi parcours op het terrein uitgezet, waar onder andere abseilen van de hoge toren op het programma staat. Voor de echte thrillseekers is er het Whipeout programma, ook welbekend van diverse televisieprogramma's. Als culinaire omlijsting van de dag zijn er uitgebreide mogelijkheden die vanuit meerdere foodtrucks worden geserveerd. Wat hebben we genoten met elkaar, iedereen was wel weer toe aan een feestje hebben we gemerkt. We hebben bewezen dat we een mooie dag kunnen hebben met een groter gezelschap mét inachtneming van de maatregelen.

Zien wij jou ook volgend jaar bij het Summer Event?

Wil jij graag aan het werk bij een gemeente op het gebied van bouw- en woningtoezicht, juridisch of milieu? Of past een functie bij een woningcorporatie met het specialisme wonen, vastgoed of financiën beter bij jou? Wij hebben die leuke baan of tijdelijke opdracht al voor je gevonden! Bekijk hier onze vacatures, solliciteer direct en misschien ben jij dan wel bij de volgende editie van het InterWork Summer Event.

Delen via: