1
Home > Nieuws > Summerevent 2021

Summerevent 2021

Oktober 2021

September is traditiegetrouw de maand van ons Summerevent. Een dag waarop alle InterWorkers welkom zijn en we samen onze successen vieren, met elkaar in verbinding staan en letterlijk en figuurlijk het glas heffen. De activiteiten bestonden dit jaar uit Expeditie Robinson, rijden in een oldtimer en een virtual reality room. De weergoden waren ons goed gezind, er is weer ontzettend veel gelachen en gedurende de dag zijn veel mooie ervaringen uitgewisseld.

Na afloop van de activiteiten was het heerlijk bijkomen op het verwarmde terras waar inmiddels een heus ‘’foodtruckfestival’’ was opgebouwd en de bar was geopend. Dit stond garant voor nog een aantal gezellig uren samen om de dag af te sluiten. Wij kijken terug op een fantastische dag, met een snel groeiende groep fantastische InterWorkers.

Erg fijn om eindelijk weer letterlijk invulling te geven aan onze belangrijkste kernwaarde ‘’oprechte persoonlijke interesse’’!

Zien wij jou ook volgend jaar bij het Summerevent?

Wil jij graag aan het werk bij een gemeente op het gebied van bouw- en woningtoezicht, juridisch of milieu? Of past een functie bij een woningcorporatie met het specialisme wonen, vastgoed of financiën beter bij jou? Wij hebben die leuke baan of tijdelijke opdracht al voor je gevonden! Bekijk hier onze vacatures, solliciteer direct en misschien ben jij dan wel bij de volgende editie van het InterWork Summerevent.

Delen via: