1
Home > Nieuws > Vakgroep Overheid: volop in beweging!

Vakgroep Overheid: volop in beweging!

November 2016

Voor de vakgroep overheid is 2016 een jaar vol beweging. Zowel bij onze klanten als intern zijn er vele ontwikkelingen. Tijd om de balans op te maken. 

Aantrekkende markt
De bouw trekt aan. Er worden steeds meer vergunningen aangevraagd. Sommige van onze klanten zaten in september al op het niveau van 2015. Deze ontwikkeling in combinatie met de onzekerheid ten aanzien van de privatisering en de aanstaande omgevingswet zorgt voor een groeiende vraag naar onder andere vergunningverleners, bouwinspecteurs, juristen en beleidsmedewerkers RO bij onze klanten. Ondanks de schaarste aan kandidaten in de markt hebben wij door ons sterke netwerk van freelancers, projectmedewerkers en onze InterWork Professionals (IP-ers) in een groot deel van de behoefte van onze klanten naar goede (tijdelijke) krachten kunnen voorzien.

Uitbreiding vakgroep Overheid
Ook intern is er volop beweging. In 2016 hebben wij met Cynthia van de Worp, Patrick Kramer en Pim Pollmann drie nieuwe IP-ers aan mogen nemen en ook onze adviseurs Wouter Berends, Kelly Blankendaal en Maarten van Even zijn dit jaar gestart. Hiermee staat een mooi team voor de komende tijd. Ook in de regio Oost zien wij volop mogelijkheden en wij zijn dan ook actief aan werven naar een nieuwe adviseur voor deze regio. De eerste medewerkers in deze regio zijn inmiddels al aan hun opdracht begonnen.

Verder hebben wij een hele leuke medewerkersdag georganiseerd en hebben wij als sponsor aan de zeer interessante en succesvolle BWT-beurs in Ermelo deelgenomen. Al met een al een mooi jaar voor de vakgroep overheid met mooie kansen en goede resultaten

Delen via: