1
Home > Nieuws > Vakgroep Woningcorporaties: ontwikkeling en groei

Vakgroep Woningcorporaties: ontwikkeling en groei

December 2016

In 2016 heeft de vakgroep Woningcorporaties een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Zo is ons team gegroeid van vijf naar acht adviseurs. Nieuwe aanwinsten Tony Distel, Michiel Juta, Tim Kruik, Collin Drabbe en Sebas Mijnhijmer draaien inmiddels op volle toeren. Onze vijf regio’s kennen daarmee bijna een dubbele bezetting.

Woningcorporaties zijn volop in beweging. Na een aantal magere jaren wordt er weer volop aan het renoveren van hun vastgoed gewerkt. De nieuwe wet ‘Werk en Inkomen’ en de ‘Wet DBA’ zorgen ervoor dat er een belangrijke rol is weggelegd voor InterWork. Naast het leveren van gekwalificeerd goed personeel geven wij ook advies aan onze klanten.

Een sportief hoogtepunt was er zeker ook. We hebben afgelopen jaar weer meegedaan aan de Volkshuisvesterloop. Dit jaarlijks terugkerende evenement -waar InterWork inmiddels een vertrouwd gezicht als sponsor én deelnemer- vond afgelopen jaar plaats in Nijmegen. Met zeven collega’s hebben wij meegelopen en met de afsluitende BBQ was het weer een groot succes!

Wij kijken met vertrouwen uit naar 2017 en verwachten een mooie groei te realiseren.

 

Delen via: