1
Home > Nieuws > Volkshuisvestersloop

Volkshuisvestersloop

Augustus 2017

De Volkshuisvestersloop, hét sportevenement van het jaar voor ruim 300 corporatiemedewerkers en relaties, vond plaats in het mooie Schollebos in Capelle aan den IJssel. De organisatie was dit jaar in handen van woningcorporatie Havensteder. 

 

Stichting Roparun

Een deel van het inschrijfgeld is gedoneerd aan Stichting Roparun. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Zo wordt er geld opgehaald voor mensen met kanker. De Roparun wordt een avontuur voor het leven genoemd, zoals blijkt uit het motto:'Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'.

 

Ren corporatie ren!

De 5 kilometerwedstrijd startte om 14.30 uur en om 15.15 uur was het de beurt aan de deelnemers van de 10 kilometerwedstrijd. Hoewel deelnemen en saamhorigheid belangrijker is dan winnen werden er snelle tijden neergezet. En er was zowaar een podiumplaats voor InterWork adviseur Farid Bibouh, die 2e werd op de 10 kilometer in de categorie heren tot 40 jaar.

 

Cooling down

Na alle inspanningen was het tijd voor ontspanning, tijdens de barbecue en borrel was er genoeg tijd om met relaties te spreken. Wij kijken terug op een sportief, succesvol en gezellig evenement.

 

Delen via: