1
Home > Nieuws > Vooruit met de geit!

Vooruit met de geit!

Juni 2019

Op vrijdag 7 juni organiseert InterWork het jaarlijkse Summer Event voor haar medewerkers en professionals. De enthousiaste professionals en medewerkers gaan de strijd aan tijdens verschillende binnen- en buitenactiviteiten. 

Boerderij de Boerinn heeft een mooi keuzeprogramma samengesteld. Bij bijvoorbeeld de ‘Boerenlandspelen’ staan plezier en samenwerken centraal, de competitieve deelnemers nemen het tegen elkaar op tijdens hilarische activiteiten in het weiland. ‘Klompengolf’ wordt tussen de koeien en de geiten gespeeld, gewapend met een klompengolfclub, ballen en een schepnet gaan de deelnemers aan de slag. In een ongedwongen sfeer geniet iedereen van de buitenlucht, met een gezellige BBQ wordt samen de buitengewone dag op de boerderij afgesloten.

Jij?

Wil jij graag aan het werk bij een gemeente op het gebied van bouw- en woningtoezicht, juridisch of milieu? Of past een functie bij een woningcorporatie met het specialisme wonen, vastgoed of financiën beter bij jou? Wij hebben die leuke baan of tijdelijke opdracht al voor je gevonden! Bekijk hier onze vacatures, solliciteer direct en misschien ben jij dan wel bij de volgende editie van het InterWork Summer Event.

Delen via: