1
Home > Nieuws > Vooruitblik 2019

Vooruitblik 2019

Januari 2019

InterWork directeur Wouter Matzinger kijkt uit naar een inspirerend en succesvol 2019

“Alweer drie weken werken we nu samen met onze collega’s van GrowWork Group op de nieuwe kantoren en dat bevalt uitstekend! Eind december hebben we, na vele jaren, afscheid genomen van onze oude kantoren met twee gezellige en goed bezochte kerstborrels. Het was fijn om in een jaar van grote veranderingen zoveel bekende gezichten te mogen verwelkomen op onze traditionele afsluiting van het jaar.

Eén van de belangrijkste doelen voor dit nieuwe jaar is om dat bekende gezicht te blijven voor al die medewerkers en freelancers waar we al zo lang prettig mee samenwerken. Persoonlijke aandacht, verstand van zaken en snelheid van handelen zijn hierin de onderscheidende kenmerken.

De vraag van onze klanten naar tijdelijke professionals lijkt dit jaar nog verder toe te nemen. Ook de vraag naar vast personeel trekt dit jaar verder aan. Voor ons een uitdaging om bij een aantrekkende beweging te blijven voldoen aan de hoge verwachtingen en de kwaliteitsnormen waarvoor wij staan. Inspelend op deze trend willen we in 2019 opnieuw een aantal nieuwe InterWork Professionals (IP-ers) verwelkomen, er wordt op dit moment hard gewerkt om geschikte mensen te vinden.

Intern staat er in 2019 ook het nodige te gebeuren. Als onderdeel van de GrowWork Group staat dit jaar in het teken van intensievere samenwerking met de verschillende labels.

Om onze ambities waar te kunnen maken willen wij in 2019 vier nieuwe collega’s verwelkomen. Op dit moment zoekt InterWork een Adviseur Woningcorporaties voor Oost Nederland en een Senior Adviseur Overheid voor Zuid/West Nederland. Wil jij werken in een jong, bevlogen en hecht team met een hoge onderlinge gunfactor? Kom dan ons team versterken als Adviseur! Lees bij Senior Adviseur Overheid of Adviseur Woningcorporaties alles over de functie: taken, vaardigheden en eisen, de arbeidsvoorwaarden, het profiel van de ideale kandidaat, InterWork, het team en de sollicitatieprocedure.

Op naar een inspirerend en succesvol 2019!"

 

 

Delen via: