1
Home > Nieuws > Zonnige derde editie Open Days

Zonnige derde editie Open Days

December 2017

Voor de derde keer dit jaar gooide InterWork haar deuren open voor overheid - en woningcorporatie professionals, het team in Delft verwelkomde op 24 november haar gasten in het vernieuwde kantoor.

 

Sunny Days 

Op deze zonnige vrijdagmiddag hielden wij open huis voor iedereen die kennis wilde maken met InterWork en meer wilde weten over onze visie, werkwijze, opdrachtgevers, opdrachten en mogelijkheden

 

Persoonlijk

Om 15:00 uur begon het programma met een kennismaking met alle aanwezigen onder het genot van een kopje koffie. Door InterWork adviseurs Dave Kommers en Collin Drabbe werd afgetrapt met een presentatie, zodat de professionals een beeld kregen van de organisatie achter InterWork én de mogelijkheden voor hen persoonlijk. Ook werd er besproken met welke verwachting en doelstelling iedereen naar Delft was gekomen.  

 

Een bouwinspecteur aan het woord

De groep werd in tweeën gesplitst voor een kennissessie en daarna weer samen gebracht om te luisteren naar Aubry Kronstadt. Aubry werkt al geruime tijd met ons samen en vervult een opdracht via InterWork bij de gemeente Rotterdam. Als bouwinspecteur is hij verantwoordelijk voor het toezicht op alle bouwwerkzaamheden en voert hij verschillende controles uit.  In zijn presentatie vertelde hij over zijn opdracht, de gemeente Rotterdam, de samenwerking met InterWork en was er ook genoeg ruimte om vragen aan hem te stellen. Daarna werd de dag afgesloten met een gezellige borrel.

 

Editie vier in 2018

Het was een mooie middag waar inhoudelijke thema’s en informele gezelligheid elkaar goed afwisselden. Bedankt alle aanwezigen voor jullie komst, leuk dat jullie erbij waren! Volgend jaar zal er absoluut weer zo’n middag worden georganiseerd dus houd onze website, social media en nieuwsbrief in de gaten. Of schrijf je hier alvast in voor de eerstvolgende editie.   

Delen via: