1
Home > Werken bij > Vacatures bij InterWork

Vacatures bij InterWork


Gevonden: vacature 'Adviseur Overheid'

Gezonde commercie in een wereld waar mensen centraal staan. In die wereld bouwt het team van InterWork doordacht en planmatig aan een fictief huis. Met betrokkenheid, focus en persoonlijke aandacht als bouwstenen. Om mee te bouwen en verder uit te breiden, zoekt InterWork een gedreven Adviseur Overheid die verbindingen weet te leggen.

De vacature 'Adviseur Overheid' bij InterWork daagt je uit om:
succesvol te bemiddelen tussen (gemeentelijke) overheden en o.a. bouwkundigen, juristen, planologen en vastgoeddeskundigen die op zoek zijn naar een baan binnen deze sector. Hierbij switch je continu tussen de rol van commercieel adviseur, projectmanager en intermediair.
 
Met een fundering die bestaat uit commercie en een sterke intrinsieke motivatie draag jij als Adviseur Overheid een flinke steen bij door fulltime:

 • te bouwen aan het netwerk van klantrelaties, door relatiebeheer, actieve marktbewerking en persoonlijke aandacht
 • zelfstandig projecten te draaien
 • functie- en kandidaatsprofielen met de klant te bespreken en hierin te adviseren
 • steeds weer de perfecte kandidaat te vinden en deze persoonlijk te overtuigen van Interwork’s meerwaarde
 • begeleiden van je gedetacheerde professionals en freelancers
 • continu te streven naar de beste match met de vacatures bij jouw opdrachtgevers

InterWork: jouw nieuwe werkgever?

InterWork is een landelijk actief detachering- en werving & selectiebureau, gespecialiseerd in het inzetten van hoger opgeleide professionals op het gebied van wonen, vastgoed, bouw, juridisch, financiën en milieu, in de branches overheid en corporaties.

Een hecht team van 16 adviseurs met een hoge onderlinge gunfactor bemenst de huidige front-office van InterWork vanuit vier vestigingen. Als antwoord op de tastbare toenemende marktvraag van (gemeentelijke) overheden heeft InterWork momenteel ruimte om twee nieuwe collega's te verwelkomen. Je bent in die zin een wenselijke aanvulling om de bemiddeling voor de sector overheid in Midden-Oost Nederland of Noord-Holland (verder) vorm te geven.  

Deze vacature biedt (o.a.):

 • een basissalaris tot € 4.000,- bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je bagage
 • een persoonlijke bonusregeling die al snel kan oplopen van € 300,- tot wel € 1.500,- netto per maand
 • een netto onkostenvergoeding van € 90,- per maand
 • een iPhone die je ook privé mag gebruiken
 • een auto van de zaak met een gunstige bijtelling en géén eigen bijdrage voor privégebruik
 • een aantrekkelijke pensioenregeling + 26 vakantie dagen
 • ontwikkelingsmogelijkheden, onder andere door coaching en opleidingstrajecten

InterWork: jouw nieuwe werkplek?
Afhankelijk van de regio waarin je zult opereren,  zal de vestiging Arnhem of Amsterdam jouw thuisbasis vormen, van waaruit je actief jouw markt bewerkt en sublieme matches weet te realiseren. Daarnaast bezoek je met enige regelmaat de andere vestigingen om op die manier goed in contact te zijn met je vakgroepcollega’s.

De ideale Adviseur bij InterWork brengt mee:

 • een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau
 • aantoonbare commerciële werkervaring: 
  bij een detacheringsbureau, werving- en selectiebureau, uitzendorganisatie of andere arbeidsbemiddelings-gerelateerde organisatie
  in een functie als Accountmanager, Consultant of Commercieel Adviseur
 • een goed gevoel voor relatiemanagement waarbij je beseft dat het ook om sales gaat
 • een winnaarsmentaliteit

Procedure vacature 
InterWork vindt het belangrijk dat haar nieuwe collega’s een volledig en reëel beeld krijgen bij de vacature. Om die reden bestaat de procedure uit een driestappenplan. Na het eerste positieve selectiegesprek met de recruiter van InterWork, volgt er een tweede gesprek met de directie en een aantal collega’s uit de vakgroep. Aansluitend lunch of borrel je (afhankelijk van het tijdstip) meteen mee om ook informeel kennis te kunnen maken. Als jij de beste kandidaat bent dan wordt dit bevestigd in het afsluitende externe assessment waarna je vervolgens direct in dienst treedt bij InterWork.


Solliciteren op deze vacature bij InterWork
Ben je ervan overtuigd dat jij dé Adviseur Overheid bent die InterWork zoekt? Laat dat dan vooral weten door je sollicitatie te sturen naar Sander Rosendaal van InterWork via sander.rosendaal@interwork.nl. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature(s) kun je telefonisch contact opnemen met Sander op 06-46721221.