Home > Gevonden! > Overheid

Gevonden voor opdrachtgevers

InterWork is dé specialist voor overheden die op zoek zijn naar professionals met een bouwkundige, juridische of milieutechnische achtergrond.  Onze adviseurs beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben een actuele kijk op de markt. Met hun specifieke vakkennis zijn ze uitstekend in staat de juiste professional (MBO-, HBO- en WO) voor uw opdracht te selecteren.

Op basis van persoonlijke aandacht, kennis en ervaring, weet InterWork de juiste match te maken. Zodat uw organisatie versterking krijgt van de juiste persoon.

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op met een adviseur van InterWork van de Vakgroep Overheid voor een persoonlijk gesprek. 

Gevonden voor professionals

Heb jij de ervaring en de ambitie om een juridische, bouwkundige of milieutechnische functie bij de overheid te vervullen? InterWork helpt je graag aan die baan of opdracht! We zoeken medewerkers voor uiteenlopende functies. Voor tijdelijke opdrachten of voor een vast contract. Welke baan of opdracht het beste bij je past, bepaal je natuurlijk zelf.

Misschien vind je op onze website al vacatures die je aanspreken. Bijvoorbeeld op het gebied van bouw- en woningtoezicht, milieu, ruimtelijke ordening, vastgoed of planologie. Staat er nog niets voor je bij? Neem dan toch gerust contact met ons op. We helpen je graag om een passende baan of opdracht te vinden.