1
Home > Over InterWork

We hebben elkaar gevonden

Wij zijn InterWork en weten precies welke specialist of juist welke opdrachtgever bij jou past. Hoe? Doordat we al 25 jaar lang begrijpen wat er in jouw wereld speelt. Met onze mensenkennis en persoonlijke aanpak weten wij feilloos de juiste professionals aan de juiste organisatie te koppelen. Dit doen we voor grote én kleine organisaties. En voor vele specialisten. Op het gebied van wonen, vastgoed, bouwtoezicht, juridisch, milieu en bedrijfsvoering. Ons uitgebreide, warme netwerk biedt keuze genoeg en is een mooie basis voor een langdurige samenwerking.

Wat wij doen

Altijd een optie die het beste bij je past

  • Detachering en mogelijkheid tot indiensttreding
  • Opdrachten uitvoeren met InterWork Professionals en freelancers
  • Werving en selectie
  • Werk- en opleidingstraject starters (woningcorporaties)

Gevonden specialisten voor woningcorporaties:

  • Bedrijfsvoering
  • Wonen
  • Vastgoed

Lees meer over woningcorporaties

Gevonden specialisten voor overheid:

  • Bouw
  • Juridisch
  • Milieu

Lees meer over overheid

  

Waarom wij dat doen

Vinden, binden en boeien van talent

Wij geloven in de kracht van mensen. Het blijven aantrekken en zeker behouden en doorontwikkelen van professionals is daarbij essentieel. Vooral in deze tijd waar de technologische ontwikkelingen razendsnel gaan en er een nieuwe generatie talenten op komst is. Wij bewegen mee met de veranderende capaciteitsbehoeften van onze relaties. Zo weten zij zeker dat ze iedere dag met het juiste talent kunnen bouwen aan de toekomst. Daar gaan onze adviseurs voor. Iedere dag opnieuw.

 

Hoe wij dat doen

Persoonlijk, gedreven en professioneel

Bij InterWork draait alles om mensen. Écht en oprecht. Op alle fronten. Natuurlijk gaan wij daarbij voor lange termijn relaties. Wie niet? Maar waarin wij nu echt anders zijn? Dat lees je hier. Wij zijn:

Specialisten

We hebben 25 jaar kennis van en ervaring binnen de corporatiesector. Daardoor weten we jouw behoeften feilloos te achterhalen én in te vullen. Dat is maatwerk, keer op keer.

Toegewijd

Onze adviseurs hebben een bewezen succesvolle dubbelrol. Zij zijn zowel accountmanager als recruiter. Zo heb jij als altijd één dedicated aanspreekpunt die volledig op de hoogte is en van A tot Z de begeleiding verzorgt bij opdrachten.

Mensen-mensen

Bij ons draait alles om mensen. Op alle fronten. Onze adviseurs, professionals, klanten: wij houden het heel persoonlijk, laagdrempelig én plezierig.

Oprecht

We hebben echte en oprechte aandacht voor iedereen. Wij zijn intrinsiek geïnteresseerd in de persoon achter een CV. Want ons werk is #échtmensenwerk.

Netwerkers

We hebben een uitgebreid, warm en historisch netwerk. Zo zijn we altijd in staat om één of meerdere passende kandidaten voor te stellen. En andersom hebben we altijd precies dié opdracht beschikbaar waar jij als kandidaat naar op zoek bent.

Transparant

We zijn open en transparant. "We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen." We belichten continue jouw reële kansen en geloven in een helder verwachting management naar zowel onze kandidaten als onze klantrelaties. Zo weet jij altijd wat je aan ons hebt.

Krachtig

Onze interne samenwerking in een vakgroepstructuur maakt onze werkwijze uniek en nog sterker. De adviseur werkt intensief samen collega’s binnen dezelfde sector en dat betekent een landelijk recruitmentapparaat voor de beste kandidaat en een warm historisch landelijk netwerk voor de beste opdracht.

Partners

Corporaties van verschillende omvang weten ons al 25 jaar te vinden. Deze duurzame samenwerkingen zeggen nog veel meer dan 1.000 woorden. Bovendien is InterWork SNA-gecertificeerd; een extra garantie voor kwaliteit.

Een adviseur van InterWork herken je dus direct. Waaraan? Aan de informele werkstijl en onverdeelde aandacht. Dankzij intensief en persoonlijk contact weten de adviseurs zowel jouw organisatie als onze professionals zorgvuldig te doorgronden. En dat is belangrijk: want dan pas kunnen wij jou verzekeren van een goede match. We bieden kwaliteit en investeren dan ook graag intensief en vanuit een lange termijnperspectief in de talenten met wie we werken. Niet alleen onze professionals zijn betrokken en ervaren specialisten, ook onze adviseurs zijn dat. En dat merk je. We zeggen niet voor niets: InterWork is écht mensenwerk!

Eerst zien dan geloven? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Of lees hier verder over het werken bij InterWork en bekijk onze bedrijfsvideo waarin van onze adviseurs aan het woord komen.

 

Een stukje historie

Volwaardige en duurzame partner

In 1997 begon ons verhaal: InterWork werd opgericht. Al 25 jaar lang geloven wij in specialisme waarbij we ons richten op twee specifieke vakgroepen: woningcorporaties en de overheid. Daar zit onze kracht. De focus ligt daarbij op het detacheren van specialisten én op persoonlijke aandacht vanuit een lange termijn visie.

Sinds 2018 maakt InterWork onderdeel uit van GrowWork Group, een groep HR-bedrijven met leidende posities in het publieke domein. Deze samenwerking heeft onze dienstverlening nog verder geprofessionaliseerd. Zo zijn we met behoud van ons eigen unieke DNA erin geslaagd om nog verder te groeien.

Wat dat DNA dan is? Het persoonlijke en laagdrempelige contact. Daarin zijn we oprecht en gewoon ‘echt’. Dat kunnen we hier uitleggen, maar dat moet je voelen. Geloof ons, dat merk je meteen. En verder: hard werken, maar ook heel veel plezier maken. Samen successen vieren. En dat doen we niet alleen met onze eigen adviseurs, maar ook met alle professionals die door heel Nederland aan het werk zijn. Want we zijn collega’s, allemaal. We zijn één team. En dat voelt ook echt zo.

En dan staan we nu waar we nu staan. InterWork heeft vier vestigingen die te vinden zijn in Amsterdam, Den Bosch, Den Haag en Zwolle. Vanuit een landelijke dekking werken er via InterWork ruim 300 professionals bij onze opdrachtgevers en zijn we partner bij een groot aantal corporaties en overheidsorganisaties. Kortom: InterWork is een volwaardige speler en vaste partner voor vele opdrachtgevers. Op naar de komende 25 jaar!