1
Home > Sectoren > Overheid

Overheid

Overheid

#Gevonden... Zowel dé uitdagende passende opdracht als dé beste specialist op het gebied van bouwen, juridische zaken en milieu binnen de overheid. Wil jij werken bij de overheid? Voor jou als professional vinden wij de perfecte (vervolg) opdracht en doorgroeimogelijkheid bij een gemeente of omgevingsdienst. Als gemeente kun je rekenen op de beste kwaliteit en kennis die je nodig hebt en vooral ook de persoon die je zoekt.

 

Ik ben een professional Ik zoek een professional

 

Werken bij de overheid

Werken bij de overheid betektent werken aan een goed functionerende samenleving. Heb jij de ervaring en de ambitie om een juridische, bouwkundige of milieutechnische functie bij de overheid te vervullen? Mooi. Dan helpen wij jou graag aan die baan. Een baan die bij jou past, als mens. Want dat vinden we belangrijk. We zoeken medewerkers voor tijdelijke opdrachten of voor een vast dienstverband als InterWork Professional. Welke baan of opdracht binnen de overheid het beste bij je past, bepaal je natuurlijk zelf.

Waar jij op kunt rekenen wanneer je gaat werken bij de overheid?

  • Oprechte aandacht: we willen écht weten wie jij als mens bent áchter dat CV.
  • Een professioneel team om je heen: we werken hard, maar met plezier in een informele sfeer.
  • Alle ruimte om jezelf te zijn en te groeien (dat mag niet, dat moet): bij ons mag je vallen en opstaan.
  • Tijd om te leren: jij bepaalt waaraan je het opleidingsbudget van € 2.500,- per jaar besteedt.
  • Gezellige borrels om successen te vieren: jij hoort net als onze adviseurs bij team InterWork.

Geschikte overheid vacatures voor jou

Misschien vind je op onze website al overheid vacatures die je aanspreken. Bijvoorbeeld op het gebied van bouw- en woningtoezicht, milieu, ruimtelijke ordening, vastgoed of planologie. Staat er nog niets voor je bij? Neem dan toch gerust contact met ons op. We helpen je graag om een passende baan of opdracht binnen de overheid te vinden.

Bekijk vacatures Neem contact met ons op

 

Gevonden voor jou

Of je nu op zoek bent naar professionals met een bouwkundige, juridische of milieutechnische achtergrond: wij vinden de kwaliteit die bij je past en de persoon die je zoekt.

Maar… er is meer. Het is namelijk pas écht een goede match, als de specialist ook als mens feilloos bij jouw organisatie past. Inclusief opvallend sterke kanten, specifieke kennis of typische trekjes. Dat vraagt om een stuk mensenkennis en flink wat ervaring. En laten wij die nu al 25 jaar in huis hebben. Bovendien weten we precies wat er in de overheidssector speelt, want deze kennen we goed. Ook dat is handig. Dus of je nu op zoek bent naar een doorrekenaar, allesweter, millimetervreter, probleemoplosser of teamplayer: wij vinden die juiste match. Gegarandeerd. Met de nodige portie oprechte interesse in en aandacht voor mensen, want dat is waar wij voor staan. En daar zijn ónze adviseurs dan weer bijzonder goed in.

 

Hoe we dat kunnen beloven?

Door onze unieke aanpak. Dat deze succesvol is, bewijzen we al 25 jaar lang. Wat deze werkwijze kenmerkt? Dat vertellen we hier in het kort. Wij zijn:

Specialisten

We hebben 25 jaar kennis van en ervaring binnen de overheid. Daardoor weten we jouw behoeften feilloos te achterhalen én in te vullen. Dat is maatwerk, keer op keer.

Toegewijd

Onze adviseurs hebben een bewezen succesvolle dubbelrol. Zij zijn zowel accountmanager als recruiter. Zo heb jij als altijd één dedicated aanspreekpunt die volledig op de hoogte is en van A tot Z de begeleiding verzorgt bij opdrachten.

Mensen-mensen

Bij ons draait alles om mensen. Op alle fronten. Onze adviseurs, professionals, klanten: wij houden het heel persoonlijk, laagdrempelig én plezierig.

Oprecht

We hebben echte en oprechte aandacht voor iedereen. Wij zijn intrinsiek geïnteresseerd in de persoon achter een CV. Want ons werk is #échtmensenwerk.

Netwerkers

We hebben een uitgebreid, warm en historisch netwerk. Zo zijn we altijd in staat om één of meerdere passende kandidaten voor te stellen. En andersom hebben we altijd precies dié opdracht beschikbaar waar jij als kandidaat naar op zoek bent.

Transparant

We zijn open en transparant. "We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen." We belichten continue jouw reële kansen en geloven in een helder verwachting management naar zowel onze kandidaten als onze klantrelaties. Zo weet jij altijd wat je aan ons hebt.

Krachtig

Onze interne samenwerking in een vakgroepstructuur maakt onze werkwijze uniek en nog sterker. De adviseur werkt intensief samen collega’s binnen dezelfde sector en dat betekent een landelijk recruitmentapparaat voor de beste kandidaat en een warm historisch landelijk netwerk voor de beste opdracht.

Partners

Overheden van verschillende omvang weten ons al 25 jaar te vinden. Deze duurzame samenwerkingen zeggen nog veel meer dan 1.000 woorden. Bovendien is InterWork SNA-gecertificeerd; een extra garantie voor kwaliteit.

 

Matchen?

Op zoek naar de juiste MBO-, HBO- of WO- overheidsprofessional? Ons uitgebreide warme netwerk biedt keuze genoeg en gegarandeerd de beste (interim) oplossing voor jouw capaciteits- of kennisvraagstuk. Neem contact met ons op en voordat je het weet hebben wij al gevonden wie je zoekt.

Neem contact met ons op