1
Home > Sectoren > Woningcorporaties

Woningcorporaties

#Gevonden... Zowel dé uitdagende passende opdracht als dé beste specialist op het gebied van wonen, vastgoed, financiën, HR, ICT, Communicatie en andere staffuncties. Voor jou als professional vinden wij de perfecte (vervolg) opdracht en doorgroeimogelijkheid bij een woningcorporatie. Als corporatie kun je rekenen op de beste kwaliteit en kennis die bij je passen en vooral ook de persoon die je zoekt.

 

Ik ben een professional Ik zoek een professional

 

Welkom professional

Ben jij die professional die het liefst aan de slag gaat bij een woningcorporatie? Ben je een ervaren specialist op het gebied van wonen, vastgoed, financiën, HR, ICT of Communicatie? Of ben je een ambiteuze professional die graag de eerste stappen in de corporatiesector zet? Mooi. Dan helpen wij jou graag aan die baan. Een baan die bij jou past, als mens. Want dat vinden we belangrijk. We zoeken medewerkers voor tijdelijke opdrachten of voor een vast dienstverband als InterWork Professional. Welke baan of opdracht binnen een woningcorporatie het beste bij je past, bepaal je natuurlijk zelf.

Waar jij op kunt rekenen?

  • Oprechte aandacht: we willen écht weten wie jij als mens bent áchter dat CV.
  • Een professioneel team om je heen: we werken hard, maar met plezier in een informele sfeer.
  • Alle ruimte om jezelf te zijn en te groeien (dat mag niet, dat moet): bij ons mag je vallen en opstaan.
  • Tijd om te leren: jij bepaalt waaraan je het opleidingsbudget van € 2.500,- per jaar besteedt.
  • Gezellige borrels om successen te vieren: jij hoort net als onze adviseurs bij team InterWork.

Misschien vind je op onze website al vacatures die je aanspreken. Staat er nog niets voor je bij? Neem dan toch gerust contact met ons op. We helpen je graag om een passende baan of opdracht binnen een woningcorporatie te vinden. 

Heb je nog geen ervaring binnen de corporatiesector, maar wil je wel graag werken bij een woningcorporatie? Met het Corpotential Traject brengen wij je razendsnel op vlieghoogte en ga je direct aan de slag bij een corporatie. Bekijk voor meer informatie onze pagina over het Corpotential Traject.

Bekijk vacatures Corpotential Traject Neem contact met ons op

 

Gevonden voor jou

Of je nu op zoek bent naar specialisten op het gebied van wonen, vastgoed, financiën, HR, ICT, Communicatie of andere staffuncties: wij vinden de kwaliteit die bij je past en de persoon die je zoekt.

Maar… er is meer. Het is namelijk pas écht een goede match, als de specialist ook als mens feilloos bij jouw organisatie past. Inclusief opvallend sterke kanten, specifieke kennis of typische trekjes. Dat vraagt om een stuk mensenkennis en flink wat ervaring. En laten wij die nu al 25 jaar in huis hebben. Bovendien weten we precies wat er in de corporatiesector speelt, want deze kennen we goed. Ook dat is handig. Dus of je nu op zoek bent naar een doorpakker, diepgraver, allesweter, probleemoplosser of uitstippelaar: wij vinden die juiste match. Gegarandeerd. Met de nodige portie oprechte interesse in en aandacht voor mensen, want dat is waar wij voor staan. En daar zijn ónze adviseurs dan weer bijzonder goed in.

Naast de professionals met ruime ervaring in de sector, bieden talentvolle professionals van buiten de sector met ons Corpotential Traject dé kans om een vliegende start te maken bij een woningcorporatie. 

Meer over het Corpotential Traject

 

Hoe we dat kunnen beloven?

Door onze unieke aanpak. Dat deze succesvol is, bewijzen we al 25 jaar lang. Wat deze werkwijze kenmerkt? Dat vertellen we hier in het kort. Wij zijn:

Specialisten

We hebben 25 jaar kennis van en ervaring binnen de corporatiesector. Daardoor weten we jouw behoeften feilloos te achterhalen én in te vullen. Dat is maatwerk, keer op keer.

Toegewijd

Onze adviseurs hebben een bewezen succesvolle dubbelrol. Zij zijn zowel accountmanager als recruiter. Zo heb jij als altijd één dedicated aanspreekpunt die volledig op de hoogte is en van A tot Z de begeleiding verzorgt bij opdrachten.

Mensen-mensen

Bij ons draait alles om mensen. Op alle fronten. Onze adviseurs, professionals, klanten: wij houden het heel persoonlijk, laagdrempelig én plezierig.

Oprecht

We hebben echte en oprechte aandacht voor iedereen. Wij zijn intrinsiek geïnteresseerd in de persoon achter een CV. Want ons werk is #échtmensenwerk.

Netwerkers

We hebben een uitgebreid, warm en historisch netwerk. Zo zijn we altijd in staat om één of meerdere passende kandidaten voor te stellen. En andersom hebben we altijd precies dié opdracht beschikbaar waar jij als kandidaat naar op zoek bent.

Transparant

We zijn open en transparant. "We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen." We belichten continue jouw reële kansen en geloven in een helder verwachting management naar zowel onze kandidaten als onze klantrelaties. Zo weet jij altijd wat je aan ons hebt.

Krachtig

Onze interne samenwerking in een vakgroepstructuur maakt onze werkwijze uniek en nog sterker. De adviseur werkt intensief samen collega’s binnen dezelfde sector en dat betekent een landelijk recruitmentapparaat voor de beste kandidaat en een warm historisch landelijk netwerk voor de beste opdracht.

Partners

Woningcorporaties van verschillende omvang weten ons al 25 jaar te vinden. Deze duurzame samenwerkingen zeggen nog veel meer dan 1.000 woorden. Bovendien is InterWork SNA-gecertificeerd; een extra garantie voor kwaliteit.

 

Matchen?

Op zoek naar de juiste MBO-, HBO- of WO- corporatie professional? Ons uitgebreide, warme netwerk biedt keuze genoeg en gegarandeerd de beste (interim) oplossing voor jouw capaciteits- of kennisvraagstuk. Neem contact met ons op en voordat je het weet hebben wij al gevonden wie je zoekt.

Neem contact met ons op