1
Home > Nieuws > 20 prachtige jaren

20 prachtige jaren

April 2019

Na meer dan 20 jaar nemen InterWork directeuren Paul Peerenboom en Wouter Matzinger afscheid.

Op donderdag 28 maart werd tijdens een gezellige borrel stilgestaan bij dit afscheid. Na al die jaren met veel plezier, energie en passie leiding te hebben gegeven aan InterWork, dragen de heren het stokje over aan het nieuwe management team, bestaande uit: Sander Rosendaal, Farid Bibouh en Hans van der Kroft. 

In zijn speech zegt Paul:“InterWork staat sinds 1997 voor persoonlijke aandacht, specialisatie en oprecht investeren in lange termijn relaties. Dat draag ik nu, na meer dan 20 prachtige jaren met een goed gevoel over aan het nieuwe MT”. Wouter voegt toe: "Met een gevoel van trots en weemoed verlaat ik InterWork. Met weemoed omdat ik het erg jammer vind om deze mensen achter te laten. Ik ben trots op deze mooie mensen en op wat we samen bereikt hebben. Nu is het tijd voor een nieuwe fase en daar kijk ik ook naar uit."

Dit gevoel herkennen de InterWorkers, er is veel geleerd van Paul & Wouter en fijn samengewerkt. Met het door hen opgebouwde InterWork DNA zullen we verder groeien en gaan we samen met de GrowWork Group, onze professionals en opdrachtgevers een mooie toekomst tegemoet!

 

Delen via: