1
Home > Blog > Summerevent 2022

Summerevent 2022

Oktober 2022

September is volgens goed gebruik de maand van ons Summerevent en dit jaar was er een extra reden voor een feestje. InterWork bestaat 25 jaar. Dit hebben wij gevierd met onze trotsen: onze professionals! De activiteiten bestonden dit jaar onder andere uit jetskiën, expeditie Robinson, sloep varen en meer. Waar 90% van het land te kampen had met regenval hebben wij het droog gehouden en veelal zon gehad.
 
Na afloop van de activiteiten was het heerlijk bijkomen op het terras onder genot van een drankje en natuurlijk lekker warm eten. Dit stond garant voor nog een aantal gezellig uren samen om de dag af te sluiten. Wij kijken terug op een fantastische dag, met een snel groeiende groep fantastische InterWork-ers. Heerlijk om samen mooie herinneringen op te doen!

Zien wij jou ook volgend jaar bij het Summerevent?

Wil jij graag aan het werk bij een gemeente op het gebied van bouw- en woningtoezicht, juridisch of milieu? Of past een functie bij een woningcorporatie met het specialisme wonen, vastgoed of financiën beter bij jou? Wij hebben die leuke baan of tijdelijke opdracht al voor je gevonden! Bekijk hier onze vacatures, solliciteer direct en misschien ben jij dan wel bij de volgende editie van het InterWork Summerevent.

Delen via: