Home > Gevonden! > Woningcorporaties

Woningcorporaties

Gevonden voor opdrachtgevers

InterWork is dé specialist in het inzetten van professionals op het gebied van wonen, vastgoed en financiën bij woningcorporaties. Onze adviseurs vinden snel de persoon die bij uw organisatie past. Natuurlijk met de benodigde kennis en capaciteiten. Op basis van persoonlijke aandacht, kennis en ervaring, weet InterWork de juiste match te maken. Zodat uw organisatie versterking krijgt van de juiste persoon.

We horen graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op met een adviseur van InterWork van de Vakgroep Woningcorporaties voor een persoonlijk gesprek.

Gevonden voor professionals

Heb jij de ervaring en de ambitie om een functie op het gebied van wonen, vastgoed en financiën bij een woningcorporatie te vervullen? InterWork helpt je graag aan die baan! We zoeken medewerkers voor uiteenlopende functies. Voor tijdelijke opdrachten of voor een vast contract. Welke baan of opdracht het beste bij je past, bepaal je natuurlijk zelf.

Misschien vind je op onze website al vacatures die je aanspreken.  Staat er nog niets voor je bij? Neem dan toch gerust contact met ons op. We helpen je graag om een passende baan of opdracht te vinden.