Home > Home > Corpotential Traject

Het Corpotential Traject

De vliegende start van jouw corporatie carrière!

Ben jij een mensgericht persoon en start je graag in een sector met een sociaal hart? Wil jij werken binnen de volkshuisvesting (woningcorporatiesector), maar heb je nog geen ervaring? Dan is het Corpotential Traject van InterWork dé kans voor jou! Met een jaarcontract op zak, begeleiding op maat, precies de relevante trainingen en opleidingen en opdrachten bij interessante woningcorporaties, krijgt jouw corporatiecarrière een vliegende start.

Direct solliciteren 

Jouw ingang naar de corporatiesector

In korte tijd een solide basis

Het Corpotential Traject is jouw toegangspoort tot de gewilde corporatiesector. InterWork wordt door onze corporatiepartners al ruim 25 jaar gevonden en vertrouwd in het herkennen en succesvol inzetten van passend talent. Met het volgen van het Corpotential Traject benut jij de voordelen van zowel de sector als het vertrouwen vanuit ons uitgebreide warme netwerk. Daarmee leg je binnen in korte tijd een sterke basis voor jouw toekomstbestendige corporatie carrière.

Waar je komt te werken

Brede mogelijkheden, landelijke dekking

Woningcorporaties staan te springen om nieuw talent. Voor het Corpotential Traject werkt InterWork samen met vrijwel alle (grote) woningcorporaties in Nederland; er is dan ook een landelijke dekking met altijd een passende eerste opdracht voor jou in de buurt. Je kunt bijvoorbeeld komen te werken bij Ymere, Vestia of Eigen Haard of bij een interessante regionale corporatie naar jouw voorkeur. We kijken samen welke opdrachtgever het beste bij jou past en creëren op die manier in samenspraak met onze corporatiecontacten de perfecte startopdracht voor jou.

 Welke functie past bij jou?

Een perfecte match tussen talent en functie

Binnen een woningcorporatie zijn er verschillende interessante richtingen en specifieke functies die interessant zijn. Samen bekijken we wat het beste bij jou past. Dit doen we onder meer op basis van jouw talenten én ambities. Mogelijke functies waar je aan kunt denken zijn Sociaal WijkbeheerderVerhuurmakelaar of Opzichter Dagelijks- en Mutatie Onderhoud.

 

Precies de juiste opleidingen

Razendsnel op vlieghoogte met dé opleider binnen de corporatiesector

InterWork werkt nauw samen met Kjenning, dé vakspecialistische opleider voor woningcorporaties. Zo volg jij een op maat gemaakt opleidingstraject dat past bij jouw wensen en ambities. Denk bijvoorbeeld aan de praktijkopleiding Sociaal Wijkbeheerder, de leergang Verhuur, de leergang Opzichter Dagelijks Onderhoud of een cursus Huurrecht. Zo werk je snel volwaardig mee binnen de organisatie. Kortom: een vliegen start van jouw corporatie carrière!

Melvin Leeflang
over het Corpotential Traject

Benieuwd naar de ervaring van een Corpotential? Melvin Leeflang volgt het traject en vertelt je er alles over in deze video.

 

Het traject in 6 stappen

STAP 1
Je maakt kennis met jouw InterWork Adviseur

STAP 2
We brengen je ambities en de bijbehorende mogelijkheden in kaart

STAP 3 
We stellen samen de ideale startfunctie en mogelijke opdrachtgever vast.

STAP 4
Op basis van je ambitie en startfunctie bepalen we jouw ideale opleidingstraject.

STAP 5
Met een jaarcontract op zak, ga je aan de slag bij je eerste opdrachtgever en start je met jouw opleiding

STAP 6
Je hebt regelmatig contact met je InterWork adviseur en de opdrachtgever om de voortgang en volgende stappen te bespreken

Ik ben geïnteresseerd!


Genoeg geprikkeld? Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Je kunt starten op zeer korte termijn. Onze adviseurs gaan graag met je in gesprek om kennis te maken, al jouw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Bel/stuur een app of mail naar Adviseur Woningcorporaties Victor Duvivier. Of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, dan bellen wij je zo snel mogelijk terug.

06 520 010 59 | Victor.Duvivier@InterWork.nl 

Laat hieronder jouw gegevens achter, dan bellen wij je zo snel mogelijk.

* Verplichte velden