1
Home > Nieuws > InterWork vaste partner voor de gemeente Schiedam

InterWork vaste partner voor de gemeente Schiedam

Mei 2021

InterWork is goed van start gegaan met de mooie samenwerking met de gemeente Schiedam.

Na een gedegen selectie is InterWork als dé partner uit de bus gekomen voor de afdeling Vergunning & Handhaving en hebben wij de aanbesteding gewonnen. Het komende jaar gaat InterWork de flexibele schil Vergunningen & Handhaving verzorgen met behulp van onze professionals. Afgelopen 23 april zijn reeds de eerste stappen genomen in deze mooie samenwerking. 

De flexibele schil is voor beide, de gemeente Schiedam en InterWork, een mooie kans om een hoge kwaliteit van dienstverlening te bieden aan de inwoners van de gemeente Schiedam. Voor de professionals omdat zij afhankelijk van hun eigen workload plannen beoordelen voor de gemeente Schiedam en voor de gemeente Schiedam betekent deze samenwerking flexibele inzet op de afdeling om hoge kwaliteit te leveren!

Contact
Heb jij vragen over deze samenwerking? Of ben jij als wabo casemanager en/of constructeur ook op zoek naar een partner die flexibel meedenkt in jouw rol neem dan contact op met Adviseur Overheid David van de Rijdt | 06 - 18350213 | david.vanderijdt@interwork.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Delen via: